Nederlag i sæsonåbner mod tophold | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
2. september 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

REHH holdet åbnede sæsonen hjemme mod TTH Holstebro i en målfest der endte 32-37 (16-16). De første 30 minutter gav prøver på noget at det spil REHH holdet gerne vil repræsentere i indeværende sæson; Fint defensivt arbejde mod TTH´s stationære angreb, herunder en velspillende Søren Rasmussen. Gode omstillinger frem ad banen og varieret angrebsspil med 7-6 som det mest effektive angrebsvåben. Største udfordring var returløbet, hvor TTH mandskabet angreb med tungt kavaleri. Den del af spillet viste sig sidenhen at blive kampafgørende.

Efter 35 minutter med lige kamp blev hjemmeholdets angrebsspil præget af ineffektivitet, herunder tekniske fejl. Det gav TTH gode forudsætninger for at trykke REHH holdet i bund i omstillingerne. Samtidigt fik udeholdets backs (Mensing & Enderleit) vist sig fra deres bedste side, hvilket voldte REHH defensiven store problemer. Hverken 5:1 eller 6:0 formationen fik sat en prop i den velsmurte angrebsmaskine fra udeholdet. På seks minutter fik TTH "knækket" kampen med en 4 måls føring som de støt og roligt udbyggede i den næste periode. Herfra blev det op ad bakke for hjemmeholdet, der havde håbet på at gå lige ind i de sidste 10 minutter.

"Vi er ærgerlige over, at vi ikke kunne byde TTH op til dans i anden halvleg. Offensivt ser det scoremæssigt fint ud med 32 mål, men vores returløb og defensive arbejde er ikke godkendt og det skal vi have kigget lidt på. I nederlagets stund skal vi også huske at kreditere TTH for at forvalte deres favorit rolle qua et meget højt offensivt niveau" udtaler Kristensen.