Nederlag i Skjern Bank Arena | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
28. marts 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

REHH mandskabet tabte lørdag eftermiddag til et velspillende Skjern mandskab med 34-31 (16-14). Det blev en livlig match, hvor hjemmeholdets konstante tryk i omstillingsspillet fældede REHH-drengene.

Før pausen så defensiven stabil ud, mens Skjerns kontra tryk skabte forskellen. Efter pausen ramte REHH-holdet en dårlig periode, hvor Skjern reelt afgjorde kampen. Igen var det fysiske tryk forskellen og REHH-holdet fandt ikke modtrækket til at dæmme op for denne fase af spillet. Samtidigt faldt niveauet defensivt og redningerne udeblev. Et forsvarsskift til 5:1 viste sig effektivt med unge Morten Jørgensen foran i fraværet af Lasse Uth. Angrebsspillet fungerede momentvist ganske fint, med 7-6 spillet som det nødvendige værktøj, når duellerne ikke kunne vindes i 6-6 spil. Men det rakte som nævnt ikke og Skjern kunne fortjent forlade hallen med 2 point i rygsækken.

"Skjern var bedre i dag – længere er den sådan set ikke. Vi er ærgerlige over, at vi ikke fik sat en prop i omstillingerne. Ellers var det en god fight af drengene, der var presset til at vinde for at holde liv i slutspilsdrømmene. Lige nu gør det ondt, men i morgen er vi klar til fokusere på 9. pladsen, som er meget vigtig for os, i forhold til at skabe de bedste forudsætninger for nedrykningsspillet", udtaler Kristian Kristensen.


Næste og sidste kamp i grundspillet foregår på hjemmebane i Blue Water Dokken d. 4/4 kl. 15:30 mod TMS Ringsted.
*Denne kamp vil ikke kunne følges via livestreaming grundet TV2's rettigheder. Der vil denne dag blive vist én hovedkamp og sekvenser af de resterende kampe, som spilles samtidig.

 

Målscorer:
Rúnar Kárason, 6
Jonas Larhom, 6
Mathias Jørgensen, 6
Miha Zvizej, 6
Morten Jørgensen, 2
Kasper Kvist, 3
Daniel Ingason, 1
Besard Hakaj, 1