Nederlag til Mors-Thy i Santander Cup: 28-29 (12-15) | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
29. august 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det blev ikke den premiere som REHH-holdet havde håbet på, i sæsonens første alvorlige kamp. Lad det være sagt med det samme, udeholdet vandt fortjent til trods for et flot comeback fra hjemmeholdet i de "døende" minutter.

Første halvleg blev en relativ jævn affære, hvor angrebsmaskineriet i begge lejre ledte efter nøglen til "flowet". Dog kom Mors-Thy marginalt bedre ud til pausen med et hul på 3 mål (12-15).

Efter pausen var det igen udeholdet der havde momentet og ved stillingen 15-19, efter 38 minutter spil, så det skidt ud for hjemmeholdet. En udvisning blev udnyttet, og da William Aar reducerede til 18-19 øjnede man en opblomstring i Ribe-Esbjerg lejren. Udeholdet ville det anderledes og fandt en effektivitet frem, og med 4 1/2 min. igen satte Tim Sørensen umiddelbart prop i kampen med en scoring til 23-29. Med fin moral, tro og en flyvende Søren Rasmussen kæmpede REHH-holdet sig tilbage med 5 scoringer i træk og var tæt på at tvinge kampen ud i forlænget spilletid. Men som skrevet, de forsvarende pokalmestre er videre til 1/4-finalen og vi skal nu fokusere på onsdagens svære premiere i ligaen på udebane mod GOG.

Kristian Kristensen var selvsagt ærgerlig over nederlaget.

"Vi fik aldrig den fornødne stabilitet i spillet, der skal til for at vinde. Vi sled med angrebet i dag og hang fast i duelspillet. Herudover blev vi presset til afslutninger, under tilpas pres, så vilkårene for Mors-Thy's målvogtere blev for nemme. Positivt var det selvfølgelig, at se moralen i holdet til sidst", slutter Kristensen.

Næste kamp er den første af mange i HTH Herreligaen - vi møder GOG på udebane d. 1 september kl. 19:30 i Phønix Tag Arena.

Målscorer:
Jonas Larholm, 6
William Aar, 6
Mathias Jørgensen, 4
Jonatan Mollerup, 4
Miha Zvizej, 3
Torben Petersen, 2
Sune Iversen, 2
Tobias Olsen, 1


                         Inden kampen blev der overrakt blomster fra Blomsterhuset Esbjerg til de nye ansigter på holdet
                         - her ses assistenttræner Anders Thomsen

                         Man Of The Match blev William Aar
                         - han modtog et gavekort til Butcher, som igen i denne sæson har valgt at være Man Of The Match partner