Netværksdag i den nye Energy Lounge | Nyheder | REHH

15. Marts 2019
Ribe-Esbjerg HH´s samarbejdspartnere var torsdag den 14. marts inviteret til netværksdag i den spritnye Energy Lounge. Arrangementet blev holdt i et samarbejde mellem REHH, EFB og Relationsfabrikken og godt 100 deltagere mødte frem.

Efter en solid morgenmad mødtes deltagerne i 4 mands grupper af to omgange. Snakken gik livligt og flere af deltagerne gav efterfølgende udtryk for, at de havde fået rigtig meget ud af møderne. Derefter var der 3 møder, hvor den enkelte havde mulighed for at mødes med repræsentanter for virksomheder, de selv havde ønsket at mødes med.

Møderne er efterhånden blevet en tradition, hvor der er mulighed for at få udvidet sit netværk og dermed også muligheden for at gøre nye forretninger.

 REHH´s netværk har i øjeblikket nogle ledige pladser. Har du lyst til at prøve et netværk, hvor der i den grad arbejdes med personlig udvikling og hjælp til at sælge hinanden ind i andre virksomheder, så har du muligheden for at deltage i de sidste ca. 6 møder i sæsonen uden beregning. Gruppe 1 holder møder torsdage i ulige uger fra 7.30-9.30 på Hotel Scandic. Gruppe 3 holder møder onsdage i ulige uger fra 7.30-9.30 på Hjerting Badehotel.

Noget for dig? Så kontakt REHH`s netværksansvarlige Orla Dahl på tlf. 25542750 eller od@rehh.dk

/Orla Dahl