Niklas Landin og et europæisk tophold viste, hvad de kan! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
10. september 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

Aalborg Håndbold- Ribe-Esbjerg HH
36-27 (18-10)


Udover langtidsskadede Magnus Haubro var også Simon Birkefeldt ude med en skade. Det var mærkbart på højre back, både i forsvar og angreb. Det er første gang, vi i flere år har set et REHH-hold blive nedspillet af Aalborg Håndbold. Årsagen: Markante forstærkninger – ikke mindst med Niklas Landin i målet. Og da de to REHH-målmænd havde tilsammen 3 redninger i kampen blev det op ad bakke.

Anders Thomsen erkendte, at REHH mødte overmagten:

”Vi tabte vel reelt til Niklas Landin, der i første halvleg står med 50% og så udnytter de enormt effektivt de mange kontraer. Jeg synes egentlig at vi får meget spil sat godt op – og vi kommer til mange 100% chancer, som vi brænder på verdens bedste målmand. Vi skal bare erkende, at vi - ligesom Skjern på samme bane for en uge siden – får klø af et europæisk tophold”.

William Aar var endnu engang REHH’s bedste mand. På den halve time, han var på banen, scorede han 5/5, havde 4 assist og hentede 2 straffekast. Morten Jørgensen og Andreas Søgaard kom også godt fra kampen.

Næste kamp er i Blue Water Dokken den 15. september kl. 18:00 mod Skanderborg AGF Håndbold.


/Lars L


Målscorer:
William Aar, 5
Andreas Søgaard, 4
Mathias Jørgensen, 4
Morten Jørgensen, 3
Emil Grønbech, 3
Marcus Mørk, 3
Jonas Larholm, 2
Jesper Lindgren, 1
Axel Franzén, 1
Elvar Ásgeirsson, 1

Målvogter:
Niklas Kraft, 2/21 (9,52%)
Ágúst Björgvinsson, 1/15 (6,67%)


Billetsalget til kampen d. 15. september er i fuld gang lige her → Billetsalg
Vi har til denne kamp et samarbejde med Esbjerg Energy. Alle med billet/sæsonkort til REHH, kan komme gratis ind og se Esbjerg Energy spille mod Rødovre Mighty Bulls kl. 19:30. Ligeledes kan alle med billet/sæsonkort til Esbjerg Energy komme gratis ind og varme op med håndbold.