Nøglekamp i Dokken – Fredericia kommer på besøg | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
10. oktober 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Når herrerne løber på banen mandag aften kl. 18:30 i Blue Water Dokken, er det en af de vigtigere af slagsen. Det er vitale point, der spilles om, i bestræbelserne på at holde kontakt til slutspils feltet for begge mandskaber.

Fredericia har et spændende mandskab med flere nyerhvervelser, der gør holdet bredt, når holdkortet læses. Anført af Kristian Stoklund er der ofte fart over feltet når Fredericia spiller fremad, og det skal der sættes en ”prop” i, hvis scoringsfrekvensen skal minimeres. 

Vores arbejde med defensiven har i skrivende stund båret frugt, og vi nærmer os et højt niveau i denne ende af banen. Får vi omstillingerne og vores offensive kvaliteter til at spille sammen, begynder det at ligne et konkurrencedygtigt koncept overfor alle hold. Vi har set det i sekvenser i de tidligere kampe, og det er netop disse, der skal forlænges over længere perioder i kampene. 

Vi glæder os som altid til at spille foran vores eget publikum, der trofast dukker op i en samfundskritisk periode. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle de folk der støtter op omkring projektet.
I er ganske enkelt en uvurderlig støtte og der er intet vi hellere vil, end at honorere jeres indsats med en sejr i dagens kamp.

Giv den gas på lægterne, så vi sammen kan få spillet marginalerne over på vores side.

God kamp!


Kampen vil kunne følges på Tophåndbold ved at klikke her