Nordsjælland kommer på besøg i Centex IT Arena | Nyheder | REHH

9. Marts 2018
Photo-Andersen.dk

Nordsjælland Håndbold er sæsonens store overraskelse. Oprykkerne fra Sjælland har haft en fornem sæson og er lige nu placeret på en slutspilsplads 4 points over REHH. Særligt to spillere har gjort sig bemærket. Playmaker Johan Meklenborg har haft en forrygende sæson. Den 23-årige bagspiller har lavet 143 mål i 22 kampe, og det antal gør ham til topscorer i 888ligaen. Imponerende. Særligt når man tænker på, at navnet Meklenborg, al ære og respekt for den unge mand, ikke klinger særlig velkendt hos den menige håndboldinteresserede dansker. Endnu vel at mærke. Fortsætter han takterne så er endestationen nok ikke Nordsjælland Håndbold, det er garanteret - så venter der større klubber og større oplevelser andetsteds.

Nicolai Pedersen er den anden. Venstrebacken som de fleste for få år siden spåede en stor karriere, måske endda en landsholdskarriere, har efter et delvist mislykket ophold i Aalborg for år tilbage for alvor fået spilleglæden tilbage på Sjælland. Og målhumøret. Ikke mindst. Han har ligeledes haft en stærk sæson og har været en evig trussel med sin skudstyrke og eksplosive spillestil, næsten uanset hvilket hold Nordsjælland er stødt ind. Derudover skal vi ikke glemme, at det unge hold altså har masser af andre spillere med høj kvalitet. Vores tidligere spiller Aku Kreutzmann for eksempel og ikke mindst en dedikeret og dygtig træner i Ian Marko Fog til at styre det hele fra sidelinjen.

For REHH er det sidste chance for den lille mulighed, der stadig er for at opnå en plads blandt de 8 bedste hold, der går i slutspillet. Endnu en gang en udmærket præstation i BSV, bestemt. Vi er foran midt i anden halvleg, men hvor det desværre ikke rakte. Den har vi prøvet før. Bliver det så nemmere mod Nordsjælland? Kan drengene puste ud og tage det lidt mere roligt i hjemmekampen i Ribe? Nej. På ingen måde. Tabellen lyver aldrig. Nordsjælland har indtil dato haft en bedre sæson end de blå fra REHH, ingen tvivl om det. De kommer med masser af selvtillid og tro på projektet, og endelig kan holdet med en sejr tage endnu et skridt mod en slutspilsplads, som vel alt andet lige, ville have været en sensation inden sæsonen. Oprykker. Og ikke et af de største budgetter. Langt fra. Det er flot. Virkelig klasse faktisk. Resultaterne i de andre kampe onsdag aften flaskede sig for os. Det kan vi ikke bruge til noget, hvis vi ikke vinder søndag over de unge opkomlinge fra Sjælland. Og chancen? Den er der - men den skal gribes. De sidste 4 kampe er som pokalkampe. Kun sejre tæller.

/Sune Agerschou