Nu bliver vi flyvende | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
9. september 2014

Ribe-Esbjerg HH er kommet flyvende fra starten på denne håndboldsæson, og det markerer klubben nu ved et meget utraditionelt arrangement i forbindelse med hjemmekampen på søndag eftermiddag i Ribe.

Når Ribe-Esbjerg HH den 14. september møder BSV i Invactor Arena i Ribe, får publikum og andre mulighed for en oplevelse ud over det sædvanlige.

Selskabet You Fly i Århus stiller en flysimulator op ved Ribe Fritidscenter/Invactor Arena, og her vil ikke alene to af REHH’s spillere få en tur i simulatoren, men der vil under håndboldkampen blive trukket lod om fire ture blandt publikum. Andre kan købe ture i simulatoren formedelst 250 kroner for et kvarter.

Simulatoren er en tro kopi af cockpittet i et af forsvarets F16-fly, og erfarne piloter fra forsvaret er enige om, at det at sidde i simulatoren er det tætteste man kan komme på at flyve et F16 fly, hvis ikke lige netop man sidder i et rigtigt fly. ”Piloterne” oplever alt lige fra start til landing, og det er vel at mærke dem selv, der skal sørge for, at det hele går godt – heldigvis risikofrit. Alene det at mærke flyets bevægelser er en oplevelse i sig selv.

Flysimulatoren vil være stillet op ved Ribe Fritidscenter/Invactor Arena fra klokken 12 til klokken 18 på kampdagen.

Firmaet You Fly byder i øvrigt ud over F16 simulatoren på en lang række andre oplevelser i firmaets domicil i Århus. Bl.a. kan man prøve, hvordan det er at køre en formel 1-racer.