Ny energi efter landsholdspausen | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
1. November 2018

Efter 14 dages kamppause grundet international landsholdsuge er Ribe-Esbjerg HH igen klar at tørne ud i Håndboldligaen. I landsholdspausen har flere af vores profiler været samlet med diverse landshold, mens resten af truppen har trænet flittigt.

Efter REHH og Morten Seier efter gensidig aftale har opsagt samarbejdet, har klubben i pausen fået tilgang af Jan Paulsen, der nu skal styre holdet i en trænerduo sammen med Lars Walther. Jan er en faglig meget kompetent træner med stor erfaring fra den danske herrehåndboldliga - han har et stort kendskab til ligaen og ikke mindst til spillerne individuelt. Hans forcer ligger primært i angrebsspillet, hvor han tidligere har haft succes med det omdiskuterede 7 mod 6 spil. Om vi får det at se i brug allerede på lørdag, må tiden vise.

Gæsterne lørdag eftermiddag er Nordsjælland Håndbold, som har den tidligere REHH-spiller, Aku Kreutzmann på holdkortet. Nordsjælland havde en rigtig flot sæson i sidste sæson, hvor de kom med i slutspillet, og hvor bl.a. den nuværende REHH-spiller Nicolai Pedersen trak en rigtig stor del af læsset. Nordsjællænderne er en svær størrelse at have med at gøre, da de på gode dage kan slå alle hold. De har fået en god start på denne sæson med bl.a. point mod BSV, Lemvig og en storsejr over KIF Kolding. De seneste kampe har de dog haft det svært, hvilket senest resulterede i et nederlag til oprykningerne fra TMS Ringsted.

REHH har de sidste par kampe spillet tætte kampe, hvor det desværre ikke er gået vores vej, når det hele skulle afgøres. Efter den sidste kamp i Skanderborg har Pelle Schilling desuden fået 2 dages karantæne og er derfor ikke med i lørdagens kamp. Der er ingen tvivl om, at resten af spillerne vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at hive to utrolig vigtige point hjem til klubben i kampen mod Nordsjælland Håndbold.