Ny u17 træner - UH Esbjerg henter træner hjem fra København | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
22. Januar 2019

Vi ønsker at skabe et godt udviklingsmiljø og det kræver kompetente trænere. Det bliver derfor et glædeligt gensyn, når U17 drengene tager fat på sæsonen 2019-2020.

Det er med stor glæde, at vi kan byde Andreas Wolf velkommen hjem til Esbjerg efter en afstikker til HIK de seneste 3 sæsoner, hvor Andreas har stået i spidsen for u14 og u16 drengene.  Mark Bendixen udtaler: ”Jeg har fulgt Andreas’ arbejde i HIK, og det er ikke gået ubemærket hen. Andreas besidder de helt rigtige faglige og menneskelige kompetencer til stå i spidsen for vores u17 drenge de kommende sæsoner. Andreas er ligeledes en lokal mand, som selv har fået sin spiller- og træneropvækst i Guldagerhallen, hvilket betyder meget for den kultur, vi gerne vil skabe i klubben. Jeg ser meget frem til at få Andreas tilbage i folden.”

Andreas siger selv: "Efter snart fire sæsoner i HIK og HIK/KFUM er det med stort vemod at skulle tage afsked med det københavnske, hvor de seneste års arbejde med drengene har båret frugt med flere udtagelser til talenttræning og landsholdssamlinger, men de lykkelige private omstændigheder gør, at vi i familien følte, at det er rigtigt at vende hjem til vestkysten. Derfor er jeg også stolt over at denne mulighed for at vende hjem til UH Esbjerg kunne lade sig gøre. Efter mange gode snakke med Mark, tiltalte det mig meget, at målet langt fra nødvendigvis er resultatet om søndagen, men at det i højere grad handler om at skabe det hele menneske og give drengene de bedste forudsætninger for, at de i fremtiden kan bidrage til Ribe-Esbjerg HH's ligahold samt blive en del DHF’s talentsystem. Jeg glæder mig meget til at starte op på de nye udfordringer, vende hjem til gode gamle Guldager og møde de velkendte ansiger".

Andreas vil ligeledes være med omkring vores u19 drenge i den kommende sæson og skal derfor være bindeleddet mellem u17 og u19 drengene i såvel træning som kamp.

Velkommen hjem, Andreas!

 

Magnus Guldager har ydet et flot stykke arbejde i denne sæson og fortsætter sammen med Andreas arbejdet omkring u17 drengene som assistent.  En duo klubben forventer kan udvikle drengene i bestræbelserne på at klargøre dem til u19 og videre op i systemet.

 

Opprioritering af ungdomsarbejdet i Ribe Esbjerg HH regi / u17 drenge

I forlængelse af de nye trænerkonstellationer vil klubben gerne invitere alle interesserede spillere og forældre til informationsaften vedr. den nye u17 årgang mandag d. 18/2 kl. 18.00 i Guldagerhallen, Præstemarksvej 43 Esbjerg, på første sal.

Ved spørgsmål kan talentchef Mark Bendixen kontaktes på 26173172


/Mark Bendixen