Nye frivillige | Nyheder | REHH

Orla Dahl
15. August 2018
Under arrangementet "Idrætsaftenen" i og omkring SEPE´s anlæg havde REHH en bod, hvor vi bl.a. forsøgte at hverve frivillige. Det lykkedes fantastisk. Vi fik i løbet af aftenen 7 frivillige, men vi vil gerne have endnu flere. 

Derfor - har du lyst til at være en del af et velfungerende team, der løser alle opgaver i forbindelse med afviklingen af hjemmekampe i Esbjerg, så kontakt venligst REHH´s eventansvarlige Orla Dahl på tlf. 25542750 eller mail od@rehh.dk. Hvis du har lyst til at hjælpe os i Ribe kan du kontakte Vagn Andersen, mail v.andersen@stofanet.dk

V
i skal til en kamp i Dokken optimalt bruge et sted mellem 50 og 60 frivillige og i Centex IT arena i Ribe omkring 25. Der er alle typer af opgaver, så selv om du skulle have nogen skavanker eller synes alderen trykker skal vi nok finde en opgave, der passer til dig. Vi har frivillige, der er 80 og derover!!!!

Du bliver en del af et team med et fantastik sammenhold, god - og nogen gange lidt grovkornet humor. Desuden er du tæt på spillere, trænere og det administrative hold i klubben. Vi giver dig i løbet af sæsonen nogle oplevelser sammen med resten af teamet.

Vi holder opstartsmøde i mødelokale 1 i Blue Water Dokken den 28. august kl. 18.00. Her byder vi på et måltid mad, samt en orientering om sæsonens opgaver og udfordringer.

Ses vi der?