Oprykkerne fra TMS Ringsted kommer på besøg | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
7. November 2018
Foto leveret af: Ingrid Anderson-Jensen - Nordlyset72

Fredag aften kommer oprykkerne fra TMS Ringsted på besøg, når der fløjtes op i Centex IT Arena kl. 19.00. Det er på papiret naturligvis en kamp, Ribe-Esbjerg HH skal vinde. TMS Ringsted har dog fået en fornuftig start på sæsonen af et oprykkerhold at være ved at hente to sejre over henholdsvis Mors-Thy Håndbold og Nordsjælland Håndbold. Derudover har de spillet uafgjort mod TTH Holstebro, hvilket må siges at være ganske imponerende.

Værd at bemærke er naturligvis den tidligere REHH-spiller, Morten Nyberg, der er fremragende til at gøre sine medspillere gode, særligt med sit gode blik for stregen. Også holdets topscorer Michael Riis på venstre back er en farlig herre med 59 mål i de første 10 kampe.

For REHH gælder det om at få en god start på kampen og få lukket TMS Ringsted ned, så de ikke føler, de kan være med. Det blev et sandt drama mod Nordsjælland Håndbold i lørdags, hvor Gunnar Stein Jónsson sikrede REHH det ene point med få sekunder tilbage til kampen. Holdet viste dog stærk moral og kæmpede hele kampen igennem. Det skal vi tage med os til kampen fredag aften, hvor det eneste, der tæller er 2 meget tiltrængte point til kontoen.

Så kom i hallen og hjælp holdet på vej mod en vigtig sejr!