På med “Ja-Hatten”! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
5. November 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Håndbold er nogle gange en forunderlig størrelse. Hvis vi før sæsonstart havde spået, at REHH drengene skulle spille om den øjeblikkelige 1. plads i Primo Tours Ligaen i 10. spillerunde, ville responsen givetvis være: Arghhhh? 

Ikke desto mindre er det realiteten, når truppen onsdag eftermiddag sætter sig i spillerbussen og drager mod Aalborg, hvor rækkens førerhold og Danmarks mandlige klubflagskib holder til. Aalborgs meritter taler sit eget sprog i nyere tid - anført af rekrutteringsmester Jan Larsen.  

Der er ingen tvivl om, at vi kommer under et gevaldigt tryk i Gigantium, men som overskriften antyder, har vi stort fokus på, at overraskelsen kan skabes. Vi har gjort det før, og ved vi kan præstere på et niveau, der kan give point med hjem, hvis vinden blæser vores vej. Taktisk kræver det, at vi får sat en stopper for Aalborgs omstillinger, der sjældent ses bedre i Ligaen. Hertil kommer en offensiv, der byder på en struktureret gang håndbold med et hav at individuelle kompetencer. Det tryk skal vi modstå. 

Vi har forberedt os grundigt og ser frem til opgaven, der i øvrigt ligger lige mellem Aalborgs Champions League kampe mod PSG og Barcelona.

Det klinger sgu da meget godt! Vi tager “Ja-Hatten” på og arbejder stenhårdt på en præstation, der potentielt bringer Ribe-Esbjerg drengene helt til tops efter 10 runder. 


Husk kampen kan ses på TV2 Sport kl. 20.30.

 

/Kristian Kristensen