Perfekt start på ligasæsonen! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
3. september 2022

Ribe-Esbjerg HH mod Mors-Thy håndbold 30-27 (17-14)


Bredden på sæsonens nye REHH-team viste sig fornemt frem i første halvleg, hvor tempo, samspil og enkeltmandspræstationer stod i kø. Simon Birkefeldt satte de 3 første ind. Og så fulgte resten med. Lækre detaljer fra Larholm og Elvar Ásgeirsson. Flotte langskud fra Marcus Dahlin. Og så piskede William Aar kuglen i nettet med en fart uden for kategori.

Men, men. Rasmus Henriksen i nordvestjydernes mål er stærk i målets nederste hjørner. Og det var præcis der, REHH begyndte at skyde løs i 2. halvleg, det blev op ad bakke. Og så alligevel med fine aktioner til sidst. Det var en lettet Anders Thomsen, der konkluderede:

Det blev en kamp som den, vi vandt forleden i Santander Cup i Lemvig. Vi spiller i store perioder rigtigt fint. Men vi har også perioder, hvor vi spiller usammenhængende og ikke får sat spillet, som vi gerne vil. Så bliver man straffet af et godt fightende Mors-Thy hold. Og det blev vi også i dag. Vi er rigtig glade for, at vi fik skubbet kampen over til vores fordel de sidste 10 minutter. Godt hjulpet af et medlevende publikum i Ribe Fritidscenter”

Næste kamp er ude mod KIF Kolding den 8. september kl. 20.30 - kampen sendes på TV2 Play.


/Lars L


Målscorer:
Marcus Dahlin, 5
Jonas Larholm, 5
William Aar, 4
Andreas Søgaard, 3
Simon Birkefeldt, 3
Magnus Haubro, 3
Mathias Jørgensen, 3
Elvar Ásgeirsson, 3
Sune Iversen, 1

Man Of The Match:
Marcus Dahlin

 Man Of The Match er sponsoreret af Butcher Esbjerg

 Traditionen tro blev de nye spillere budt velkommen i hallen - de fik overrakt blomster fra vores Blomster Partner, Blomsterhuset Esbjerg


Match Partner: