Point på kontoen – og et skridt i den rigtige retning | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
4. november 2018
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Efter et par tætte kampe uden point lykkedes det lørdag eftermiddag REHH at hive 1 point hjem med få sekunder tilbage af kampen mod Nordsjælland Håndbold i Centex IT Arena.

Vi fik en svær start på kampen, hvor forsvaret blev en anelse for defensivt og for lidt stødende. Dermed gav forsvaret ikke Søren Rasmussen i målet de bedste betingelser. Heller ikke Søren Haagen fik fat i 1. halvleg, og vi gik derfor til pause bagud 11-15.

I pausen fik den nye trænerduo med Jan Paulsen som makker til Lars Walther på bænken justeret på forsvaret. I 2. halvleg fik vi derfor taget højde på de rigtige tidspunkter og vist mere aggressivitet, og det gav bonus. Samtidig begyndte Haagen at tage fra i målet. Det betød, at vi kun lukkede 9 mål ind i 2. halvleg – det er absolut godkendt.

I den anden ende af banen førte Simen Schønningsen an, og han blev da også fortjent kåret til kampens spiller. Den unge højre back viste ikke bare prøver på sin egen farlighed, men også hans evne til at spille fløjen fri må siges at være imponerende.

Simen Schønningsen blev kåret til Man of the Match i samarbejde med Esbjerg City, Broen Shopping og Butcher.

Det blev en hektisk afslutning på kampen. Med 30 sek. igen var Nordsjælland i front 23-24, i boldbesiddelse og tog timeout. I det efterfølgende angreb kunne nordsjællænderne dog ikke trænge igennem REHH forsvaret, og der blev dømt passivt spil. Herefter tog REHH timeout med 10 sek. igen. Gunnar Jónsson, der spillede en rigtig fin kamp på venstre back, gik koldblodigt på ydersiden af sin direkte modstander og scorede til kampens slutresultat: 24-24.

Efter et par meget smalle nederlag i de seneste to kampe fik vi i kampen mod Nordsjælland point ud af anstrengelserne. Holdet viste masser af fight og spilleglæde. Det tyder godt for de kommende kampe.

Målscorere: Simen Schønningsen 6, Lukas Karlsson 4, Gunnar Jónsson 4, Kasper Kvist 4 (2), Magnus Søndenå 2, Miha Zvizej 2, Rúnar Kárason 1, Jonas Tidemand 1

Efter kampen blev der afholdt VIP arrangement, hvor spillerne deltog og hyggede sig sammen med sponsorerne. Formand Holger Refslund interviewede de to trænere, Lars Walther og Jan Paulsen, der begge var tilfredse med det ene point - kampens forløb taget i betragtning.
Ribe Fritidscenter serverede en dejlig klassisk ret med steg, kartofler, tilbehør og ikke mindst brun sauce. Til dessert var der islagkage. Scandinavian Wine havde som sædvanligt sørget for en god hvid- og rødvin, der passede til menuen.