Præsentation af REHH’s trup | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
14. August 2019

Tirsdag eftermiddag blev denne sæsons trup præsenteret i særdeles hyggelige rammer i ”Fængselsgården” i Esbjerg foran sponsorer, presse og øvrige interesserede.

REHH’s formand, Holger Refslund, bød de fremmødte velkommen og fortalte bl.a. om klubbens målsætning, der for denne sæson er en plads i top 8 og dermed det forjættede slutspil.

Herefter præsenterede cheftræner Lars Walther de 16 spillere i ligatruppen én for én. Lars kom også ind på, at truppen i denne sæson sammenlignet med sidste sæson er mere sammentømret, ligesom kemien på holdet er rigtig god. Da der i denne sæson er færre spillere i ligatruppen, skal alle spillere komme med mere hver især – dette har vi allerede set resultatet af i de første fem træningskampe, hvor alle har budt flot ind.

Op til denne sæson er Kristian Kristensen hentet ind som assistenttræner til Lars Walther. Duoen, der kender hinanden særdeles godt fra tidligere, har samme tilgang til tingene. Kristian fik også ordet denne tirsdag eftermiddag og indledte taktisk klogt med at fortælle, at begge hans forældre stammer fra Jylland, selvom hans sjællandske accent tydelig afslørede, at en del år er brugt øst for Storebælt. Herefter takkede han sponsorerne for at bakke op om REHH-projektet – et projekt han ser et stort potentiale i.

REHH’s nyudnævnte anfører Gunnar Steinn Jonssons blev af publikum spurgt ind til sæsonens første betydningsfulde kamp, hvor vi møder TTH Holstebro i 1/8-finalen i Santander Cup, hvortil Gunnar svarede, at holdet er mere disciplineret, og rollerne er mere klare på nuværende tidspunkt sammenlignet med samme tidspunkt sidste sæson, hvor vi tabte 1/8-finalen til netop TTH Holstebro. Derfor mente Gunnar også, at vi bør gå efter revanchen og videre avancement og en forhåbentlig kommende plads i Final4.

Kampen i Santander Cup spilles lørdag den 24. august kl. 20.00 i Ribe Fritidscenter.

Det online billetsalg åbner kl. 12.00 fredag den 16. august på shop.rehh.dk