Pressemeddelelse vedrørende Kristian Kristensen | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
19. november 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Kristian Kristensen har den 17. november d.å. opsagt stillingen som cheftræner i Ribe-Esbjerg HH. Samarbejdet mellem Kristian og REHH har været baseret på en funktionæraftale uden udløbsdato – men med opsigelsesvarsel for begge parter, som Kristian nu har anvendt.

Kristian har overfor ledelsen begrundet opsigelsen med, at han ikke vurderer, at hans ledelse i forhold til ligaholdet har den tilstrækkelige effekt på holdets præstationer. Herunder henvises også til REHH’s kritiske situation med 6 point efter 10 kampe.

I Ribe-Esbjerg HH beklager vi Kristians beslutning. Vi har fra Kristians tiltrædelse i 2019 – første år som assistenttræner og fra april 2020 som cheftræner - kun oplevet høj faglighed, ægte engagement og fine ledelsesmæssige og personlige egenskaber. Han har leveret en stor arbejdsindsats og har været særdeles vellidt overalt i organisationen.

Denne sæson har været præget af en lang række skader hos ”startspillere” – ud over, hvad REHH har oplevet tidligere. Og der har været mange ”sidste minuts nederlag”, der samlet har tæret på overskuddet hos alle parter.

Kristian Kristensen deltager ikke i kampene mod Aalborg og Skjern. Det betyder, at assistenttræner Anders Thomsen leder holdet i de to kampe. Bestyrelsen vil nu vurdere, hvordan den fremtidige trænersituation skal løses.


Henvendelse til REHH foregår til undertegnede. 

Claus V. Madsen
Direktør
Tlf. 21603541