Publikum blev underholdt | Sponsorer | REHH

Hasse Jørgensen
29. September 2015
Der er mange måder at tage fusen på, men når det sker så elegant og charmerende, som Kristian Skovbo gør det, udløser det det helt store grin.
Kristian Skovbo, tryllekunstner, magiker, entertainer og konferencier, underholdt de 156 gæster, der var til VIP-arrangement i Invactor Arena forud for Skanderborg-kampen.
Og det kan godt være, at det ikke er svært at lokke en pengeseddel fra vores formand, Lars Lundgaard, men når man som Kristian Skovbo stoppe den i en hel citron og bagefter skære den fri, så er vi ovre i trylleriet.


Kristian Skovbo tog publikum med storm.


Skovbo gav prøver på nogle af de tricks, han kan og som han har brugt og videreudviklet siden han som ti-årig havde debut på de skrå brædder foran 200 mennesker.
I 2004 og 2005 var Skovbo i USA for at hente inspiration og optræde på det berømte Magic Castle.
- Der, hvor jeg primært optræder, er for firmaer i alle afskygninger, og det spænder meget vidt fra det store selskab med flere hundrede medlemmer til et bestyrelsesmøde, hvor der måske sidder fem mennesker.
- Så skal man være omstillingsparat?
- Det er det, der er udfordringen, fortæller Kristian Skovbo.
At hans optræden - om end den var kortvarig denne mandag aften - vagte begejstring kunne spores af det store bifald, han hentede dels for sine tryllerier og dels for de morsomme bemærkninger, der ledsagede dem. For Kristian Skovbo kombinerer trylleriet med et strejf af stand up.


Jørgen Th. Jepsen fortalte om maden, mens direktør Rikke Tangaa lytter.

Forinden havde de mange gæster nydt den gode mad fra Ribe Fritidscenters køkken præsenteret af centerleder Jørgen Th. Jepsen, der overlod æren for madens velsmag til Conny Frederiksen og hendes stab af hjælpere i køkkenet.

Conny var mesteren bag den velsmagende mad.

Menuen bestod af stegt svinekam uden svær med kartofler og sovs. Og - som Jørgen Th. Jepsen understregede - det er sovs og ikke sauce. Hertil var der nogle lækre salater. Som dessert blev der serveret chokoladekage med flødeskum.
Dermed fik fritidscentret bevist, at de ikke alene kan lægge lokaler til sportsbegivenheder, men centrets personale kan også klare at arrangere en hvilken som helst fest. Eksempelvis den store julefrokost med Kandis den 12. december, hvortil der kan købes billet. Det er en julefrokost, der bliver udsolgt.
Til maden leverede Scandinavian Wine en rød og hvid vin fra Argentina, der har overhalet Chile som det mest vinproducerende land i Sydamerika. Og at de argentinere kan kunsten blev bevist gennem den hvide Chardonnay og den røde Merlot.
Musikken blev leveret af 123 Disco, der beviste, at de også kan levere baggrundsmusikken til en spisning.Og guldsmed Pecani leverede nogle smukke smykker som gevinster i aftenens tipskonkurrence.

Foto: Mogens B.