REHH er ude af Santander Cup | Nyheder | REHH

23. august 2018
Ingrid Anderson-Jensen

Det blev desværre ikke den aften, vi havde håbet på. En dårlig start hvor vi hurtigt kom bagud 1-8 betød, at vi hang efter resten af kampen, som endte med et nederlag på hele 25-36 til TTH Holstebro. Det er selvsagt ikke tilfredsstillende. Vi kom bedre med i løbet af første halvleg, men måtte desværre gå til pause bagud med 11-16.

I løbet af 2. halvleg fortsatte Sebastian Frandsen sit gode spil fra første halvleg, hvilket betød, at vi havde svært ved at få bolden ind bag den tidligere REHH-målmand. I den anden ende spillede Peter Balling en virkelig flot kamp, hvor forsvaret ikke formåede at stoppe den danske landsholdsspiller. Dermed fik vores keepere hellere ikke de bedste betingelser. Søren Haagen gjorde comeback i REHH-trøjen, hvilket gav et højlydt bifald, da han entrerede målet midt i første halvleg.

En meget skuffet trænerduo og spillertrup drager torsdag morgen på træningslejr i Serbien, hvor der venter tre hårde kampe. Kampe der giver mulighed for at arbejde med nogle af de ting, der ikke fungerede i tirsdagens kamp samt få troen og humøret tilbage i truppen.

Mål, Ribe-Esbjerg HH: Magnus Søndenå 4, Nicolai Pedersen 4, Miha Zvizej 4, Gunnar Stein Jonsson 4, Runar Karason 2, Mathias Jørgensen 2, Pelle Schilling 2, Hermann Vildalen 1, Kasper Kvist 1.