REHH indgår aftaler med 8 fra egen ungdomsafdeling | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
28. juli 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det er på mange måder glædeligt at være tilbage efter en lang ”tvungen pause” fra håndbolden, og i REHH har vi blandt andet brugt tiden på, at indgå aftaler med hele 8 unge boblere fra eget ungdomsakademi.  Fire af dem skal indgå i ligatruppen, mens de resterende fire stadigvæk skal spille på U19 ligaholdet og 2 divisionsholdet i SGI-Esbjerg.

Det er glædeligt at vores unge spillere får muligheden for at træde ind på den store scene, og virkelig finde ud af, hvad det kræves at være med på højeste niveau. De skal gå ydmygt til opgaven, og arbejde stenhårdt, for det er ikke alle der får den mulighed som de får her.

Det er dog vigtigt at huske på, at Rom ikke blev bygget på én dag, og det betyder også at integrationsprocessen fra, at være ungdomsspiller til at blive senior-ligaspiller, ikke sker natten over. Det kræver tilvænning på flere måder, både på det håndboldmæssige og personlige plan. Vi skal i det sportslige team hjælpe, guide og støtte op om deres fortsatte udvikling.

Lidt om de nye ”drenge i klassen”

Fra venstre mod højre:
Christoffer Langerhuus, 20 år, stregspiller. Christoffer er en stor dreng med gode egenskaber i gribe- og screeningsspillet, hvor han med sine godt og vel to meter rager godt op i landskabet.

Morten Jørgensen, 20 år, venstre fløj. Morten er en arbejdsom og nysgerrig type, som over de seneste to sæsoner for alvor har rykket sig. Morten havde, i Kasper Kvists fravær sidste sæson, enkelte kampe på ligaholdet. Hvis efternavnet lyder bekendt, så er det korrekt. Det er vores højre fløj Mathias Jørgensens lillebror. 

Christian Nim, 20 år, højre back. Christian har i flere sæsoner deltaget ved ligaens træninger, og har i nogle tilfælde også haft kampe på ligaholdet. Christian har en spændende arm, og er dygtig i afleveringsspillet. Det er klart, hvis Christian skal bide sig fast i ligaen, så skal der arbejdes med den fysiske træning. 


Daniel Lund, 20 år, playmaker. Daniel er en hårdtarbejdende gut, som har knoklet for at nå derhen, hvor han er i dag. En stor rolle omkring U19 holdet sidste år, og en god udviklingskurve har gjort, at han nu får chancen for at vise, hvad det kan drives til.

Herudover har klubben indgået aftaler med følgende spillere:

Sune Iversen 19 år venstre fløj
Tobias Olsen 19 år højre back
Anton Fredslund 19 år venstre back
Carl-Emil Wettendorff 18 år målmand

Disse unge spillere skal i et omfang være en del af ligaens træninger.


/Mark Bendixen
Ungdomsansvarlig