REHH indtager 2. pladsen | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
13. oktober 2019
Foto leveret af Nordlyset72

Endnu engang er det et meget tilfreds trænerteam, som skal kommentere på gårdagens kamp. Vi var igen vidne til en fantastisk holdpræstation, som ikke kunne skrives bedre på forhånd. Hele holdet var forberedt til fingerspidserne, og alle bød ind med alt, hvad de havde.

Vi startede kampen lidt forkrampet, men som tiden skred frem, fandt vi vores rytme og scorede mål på samlebånd. BSH var som sædvanlig meget scoringsfarlige, men med en Søren Rasmussen som sidste skanse i Ribe-Esbjerg HH forsvaret, fik vi sat en prop i måske Danmarks bedste angrebshold.

Hertil skal naturligvis tilføjes at vores forsvar bestemt også havde forberedt sig godt. Anført af Jacob Heinl viste forsvaret sig frem fra sin bedste side og gjorde alt til, at Søren Rasmussen havde optimale arbejdsbetingelser.

Som kampen skred frem, fik vi bedre og bedre fat, hvilket bevirkede, at vi gik til pause med en føring på 17-15.

Starten af anden halvleg forløb som planlagt -vi fik hurtigt bragt os foran med 4 mål. Vi så her et hold som meget koncentreret holdt sig til konceptet og spillede, måske det bedste som vi har set i lang tid. Samtlige spillere bød ind og præsenterede sig som en enhed.

Ikke på noget tidspunkt var sejren i fare. Vi var kontant foran med 2-6 mål, og dette bevirkede da også, at vi efter kampen stod med begge point i hånden og en flot sejr på 30-26.

Først og fremmest skal holdet fremhæves, det var en holdpræstation af de helt store, og en kamp som vi vil mindes i rigtig lang tid.

Udover holdet bør man fremhæve en Søren Rasmussen, som stod på et meget højt niveau hele kampen igennem, Runar Karason var igen garant for en meget stor præstation i begge ender af banen. En Gunnar Jonsson som styrede holdet i 60 min. og som måske spillede sin bedste kamp i sin tid for Ribe-Esbjerg HH. Jeg kan blive ved. Alle levede op til de stigende høje forventninger og leverede på allerhøjeste plan. Klasse!

Vi ser frem til at forsætte det hårde arbejde og glæder os meget til næste kamp, som er på fredag i Kolding kl. 19.00.

Vi håber alle, at I derude har fået blod på tanden, og har lyst til at støtte os på fredag i Kolding. I går følte vi alle stemningen på lægterne, og håber at I vil støtte os fremover. Vi vil sætte stor pris på, at I tager turen til Kolding, og gør alt for at støtte os i jagten på videre succes.


/Lars WaltherMålscorer:
Rúnar Kárason, 9
Magnus Søndenå, 6
Gunnar Jonsson, 5
Daniel Ingason, 3
Lars Mousing, 2
Simen Schønningsen, 1
Mathias Jørgensen, 1
Lasse Uth, 1
Miha Zvizej, 1
Kasper Kvist, 1