REHH klar til 1/4 -finale i Santander Cup´en | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
27. august 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Onsdag aften spillede Ribe-Esbjerg HH sig videre i Santander Cup efter en udesejr over ligakollegerne fra TMS Ringsted 26-27 (13-14).

Efter en jævn første halvleg fik REHH sat sig i en gunstig position ved stillingen 14-17. Et godt kæmpende hjemmehold fik dog vendt dette moment over på deres side i en periode, hvor REHH-fejl blev straffet prompte. Momentet i kampen skiftede således, og REHH kom bagud med 2 mål inden holdet fik strammet op mod slutningen af opgøret. Efter en hæsblæsende afslutning kunne REHH-spillerne strække armene i vejret, velvidende at videre avancement i Santander Cup var sikret.

Spillende assistenttræner Jonas Larholm var naturligvis glad efter kampen.
”Det var flot karakter af holdet, at kunne holde hovedet koldt under det pres vi kom under. Vi kæmpede godt sammen, og så er det klart, at Nicolai Nygaard og Søren Rasmussen stak positivt ud med deres individuelle præstationer”.

Jonas Larholm spillede ikke kampen, da en mindre lægskade holdt den nytilkomne svensker af banen. Han håber dog at være tilbage til den første turneringskamp på tirsdag mod TTH Holstebro kl. 20:00.