REHH og EmCare Sundhed forlænger aftale | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
1. juli 2020
Foto leveret af: Ingrid Anderson-Jensen - Nordlyset72

Forud for den netop afsluttede sæson indgik REHH et spændende samarbejde med EmCare Sundhed i forhold til det samlede setup i sundhedssektoren omkring ligaholdet. Samarbejdet med EmCare Sundhed startede faktisk allerede så småt i forrige sæson, hvor ligatruppen styrketrænede i EmCare Sundheds lokaler i Helgolandsgade i Esbjerg – og samarbejdet forsætter. REHH og EmCare Sundhed har nemlig forlænget aftalen, så den gælder til sommeren 2022.

Medindehaver og direktør Søren Møller Kristensen siger:

”Det har været en spændende første sæson, hvor vi har forsøgt at bidrage til klubbens ambitioner. Desværre blev sæsonen afbrudt, inden vi kunne se, hvor langt det kunne have rakt i slutspillet. EmCare Sundhed glæder sig til at fortsætte samarbejdet de kommende sæsoner. Vi er kommet til en spændende klub, som har en professionel tilgang til tingene, og hvor der arbejdes hårdt på at få skabt et godt og solidt setup omkring spillere og trænere, således at de kan præstere optimalt. Vi er kommet et stykke vej med at påvirke kulturen omkring sundhedsarbejdet, spillernes egenomsorg og det fysiske setup - og det glæder vi os til at arbejde videre med sammen med klubben og cheftræneren.

Selvfølgelig er REHH ligesom alle klubber i herreligaen ramt af den krise, der følger i kølvandet på Corona, men der er lagt en god plan og taget vigtige skridt for at sikre et godt fundament. Og så handler det jo ligesom i alle andre sæsoner om at få det optimale ud af de ressourcer, der er til rådighed.

Vi har efterhånden en stor ekspertise i at arbejde med sundhed og fysisk træning omkring elitehold. Selv om det kun er vores andet år med ansvaret for REHH, så har vi arbejdet med Team Esbjerg i 15 år og EFB de seneste 10 år. Vi har mange behandlere med kompetencer indenfor idrætsskader og et stort netværk af eksperter, vi kan trække på”.

 

Fakta:

EmCare Sundhed er etableret i 2001 af Søren Møller Kristensen og Knud Ole Knudsen og har i dag klinik i både Esbjerg, Varde og Oksbøl.

Det er områdets største private leverandør af sundhedsydelser og fungerer som sundhedspartner for både private, erhverv og elitesporten. EmCare Sundhed har over 100 ansatte, hvoraf ca. 50 er timelønnede og ca. 50 er fuldtidsansatte heraf ca. 45 behandlere, hvor langt størstedelen er fysioterapeuter.