REHH spillede sæsonens bedste angrebskamp! | Nyheder | REHH

#SAMMENIRIBEESBJERG

Aalborg Håndbold – Ribe-Esbjerg HH
36-36
(19-16)

På en brandvarm hjemmebane havde Aalborg Håndbold alt at spille for. De mødte frem med landsholdsspillere på samtlige pladser. Så var udfordringen lige tegnet op. Anders Thomsen lagde ud med en angrebstrio, der slet ikke havde det flow og den kvalitet, der skal til for at matche hjemmeholdet. 7-2 v. 8 min.

Så kom Haubro ind som playmaker. Og et par minutter efter fik Dahlin chancen på højre back. Sammen med Ásgeirsson var det de 3, der spillede angreb resten af kampen. For første gang i sæsonen spillede REHH med samme bagkæde i næsten 50 min. Den bagkæde ændrede alt! Vi så hurtige kombinationer gang på gang. Væk var de tekniske fejl. De spillede SAMMEN!

Magnus Haubro vandt gang på gang duellerne - og rykkede det nordjyske forsvar fra hinanden med det hurtige fodskifte. Selv om hans skade fortsat hindrer langskud. Det blev alligevel til 4 mål, 3 assist og 3 tilkæmpede straffekast. Det var da også en tilfreds og træt playmaker, der efter kampen satte ord på bedriften:

Vi får en forfærdelig start – var nede i sækken. Så får vi skiftet ud, vi spiller 7/6 som de ikke kan lide - og Aalborg brænder et par straffe, mens vi får gang i målscoringen. 3 mål nede ved pausen var OK.

I anden halvleg fortsætter vi det gode angrebsspil. Begge forsvar har det svært. Vi får kontakt – og så spiller vi bare klogt og holder tempoet oppe - og tør gå efter det. Jeg nød de mange minutter på banen og hatten af for holdkammeraterne!”

William Aar som forsvarsfighter, Mathias Jørgensen og stregspillerne Søgaard og Munk, med hver 3/3, var andre stærke profiler. Ágúst Björgvinsson i målet havde ikke mange redninger. Men han er der, når det brænder på. Et fremragende mål fra eget målfelt og 2 blokerede straffekast fra Mølgaard og Palmarsson kom på rette tidspunkt. Positivt, at Anders Thomsen lod de 3 velspillende angribere løbe linen ud. Det blev helt afgørende. Og generelt ros til det lynhurtige kontraspil.

Når vi tager kampens betydning og modstander i betragtning – så så jeg sæsonens bedste angrebsspil fra REHH. Spillerne var i den mentale undergrund efter nederlaget til Skjern. F..g… flot at sende denne hilsen til håndbold-Danmark.