At smørrebrød skal være, som smørrebrød altid har været, og at der ikke kan drikkes vin til smørrebrød er to fordomme, der blev gjort til skamme forud for kampen mod Skjern i Blue Water Dokken torsdag aften.
370 erhvervsfolk samledes til VIP-arrangement i Carlsberg Loungen, hvor direktør Rikke Tangaa bød velkommen. Og for at mætte de mange munde havde René fra Blichers Kro været oppe klokken 4. Han skulle nemlig smøre omkring 1400 stykker smørrebrød til gæsterne.
Lækkert smørrebrød i lange baner
Og det blev lækkerier. Moderne smørrebrød med et pift, som René selv kaldte det.
- Og lad nu være at tro, at hvis det drejer sig om ti stykker smørrebrød, så gider han ikke lave det. For det gør han, ligesom han også gerne laver 150 stykker, som René selv sagde.
René og Rikke snakker smørrebrød
Kaj Kristensen fra Scandinavian Wine havde fundet to udsøgte vine til maden. En hvid og en rød henholdsvis Sauvignon Blanc og Cabernet Sauvignon. Begge stemmer fra Sydafrika og vidner om, at sydafrikanerne så sandelig også kan dyrke druer og producere vin.
Kaj Kristensen fortæller om aftenens vine.
Cheftræner Claus Uhrenholt og Anders Dahl Nielsen fra Skjern Håndbold fortalte om aftenens opgør, hvis resultat kan læses andet sted på siden, hvis det ikke allerede er bekendt.
René smurte 1400 stykker smørrebrød | Nyheder | REHH
11. september 2015
Facebook
Twitter
Instagram