Revanchetid! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
3. september 2019
Foto leveret af Photo-Andersen
Så er det igen tid til at tage imod TTH Holstebro. Denne gang er det i Blue Water Dokken, at slaget skal stå.
I sidste sæson da TTH Holstebro var på besøg i Blue Water Dokken vandt vi kampen - det er vores mål at gøre det samme igen.

TTH har forstærket sig klogt op til denne sæson. Med gode spillere som Allan Damgaard, Johan Meklenborg og to meget bekendte spillere for os fra REHH – nemlig Søren Tau og Nikolaj Enderleit.

Som I måske ved, tog vi imod TTH forrige lørdag i Frøs Sparekasse Arena i Ribe. Her måtte vi desværre gå fra banen med et knebent 1-målsnederlag. Vi spillede en god kamp, men desværre rakte det ikke til videre avancement i Santander Cuppen.

Siden da har vi været i kamp på en svær udebane i Lemvig fredag aften. Det blev en alt for spændende kamp, men REHH vist høj moral og sled sig til sidst til en sejr på 23-26. Det var vigtigt at få en god start på sæsonen. Viljen og sammenholdet fra denne kamp skal vi tage med os til kampen mod TTH Holstebro.

Fredag vil vi igen gå på banen med god selvtillid og en viden om, at vi på en god dag kan slå TTH Holstebro. Vi ser frem til en spændende og hård kamp, hvor vi håber, der bliver larm på lægterne. Det er jer derude, der lige kan tippe vægtskålen over på vores side.

Vel mødt!

// Lars Walther