Ribe-Esbjerg HH avancerer i Santander Cup | Nyheder | REHH

Claes Johansen
1. Marts 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk
Torsdag aften spillede Ribe-Esbjerg HH sig sikkert videre til 6. runde af pokalturneringen Santander Cup.


Rask Mølle tog imod drengene fra Ribe-Esbjerg HH torsdag d.28/2 kl. 20:15, og favoritterne rundede en god februarmåned af med en sikker sejr på 16-36. Særligt første halvleg var en positiv oplevelse, hvor drengene spillede i et højt tempo og samtidig med stor koncentration. Søren Haagen viste desuden lidt af den vanlige klasse i målet, og Rask Mølle havde store udfordringer i begge ender af banen. Således kunne holdene gå til pause med en stilling på 7-23, og herfra var det svært at se, at rask Mølle for alvor ville komme tilbage i kampen.

Anden halvleg bød dog på et lidt anderledes kampbillede, hvor koncentrationen hos Ribe-Esbjerg HH spillerne faldt en anelse - hvilket jo unægteligt er svært undgå i sådan en kampsituation. Samtidig blev det til spilletid til samtlige spillere i truppen, hvor mange af de yngre spillere greb chancen. Desuden fik trænerteamet afprøvet en række forskellige taktiske tiltag, som forhåbentlig kan blive gavnlige fremover. Konklusionen blev et resultat på 16-36, hvilket både spillere og trænere så som et tilfredsstillende udfald.

Kampens topscorer blev Mathias Jørgensen med seks scoringer. Både Kasper Kvist og Simen Schønningsen var lige i hælene på ham, da de bidrog med fem scoringer hver.