Ribe-Esbjerg HH forlænger samarbejdet med ungdomstrænerne | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
15. juni 2020

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere forlængelser med alle ungdomstrænerne på drengesiden i REHH-regi:

U19 + 2 division

I den kommende sæson vil U19 og 2. division være én samlet trup, hvor de unge ligaspillere ligeledes vil indgå. Træningen omkring 2. division opprioriteres markant.

Hovedansvaret for denne gruppe vil blive varetaget af Mark Bendixen, som også fortsætter i rollen som talentansvarlig. Mark vil ligeledes have den direkte dialog med ligatræner Kristian Kristensen om de unges udvikling, træningsindhold og løbende evaluering af deres forløb. Et af de store indsatsområder i den kommende sæson bliver feedback og målsætninger for spillernes individuelle udvikling.

Til at hjælpe sig får Mark to velkendte og kompetente assistenter i Søren Møller og Andreas Wolf.

Søren har i flere sæsoner vist sig som en dygtig organisator og skal bidrage til at sikre strukturen og den kontinuitet, som på sigt skal udvikle en eller flere ligaspillere til REHH. Med Sørens store engagement får vi en grundig fyr, som altid yder en stor indsats.

Andreas, som i denne sæson har stået i spidsen for U17 drengene, rykker med op til ung-senior gruppen og får bl.a. ansvar for dele af den skadesforbyggende træning qua sin igangværende uddannelse som fysioterapeut men også den daglige træning med fokus på spillernes individuelle færdigheder.

De tre trænere vil i fællesskab løfte opgaverne i såvel træning og kampe.

 

U17

Hos U17 vil Magnus Guldager, som i denne sæson har varetaget U15 drenge i UH Esbjerg, træde et skridt op som cheftræner for U17. Magnus har de sidste to sæsoner vist sig som en engageret og dedikeret træner, som hele tiden udvikler drengene og sig selv. Vi ønsker, at vores U17 hold får mulighed for at udvikle de seniorkompetencer, der skal til for at kunne begå sig på ligaholdet og derved sikre spillere af egen avl på sigt. Magnus vil ligeledes fortsætte som træner på VITA-skolens idrætsklasser for 7-9 klasse.

Til at hjælpe ham har vi lavet en aftale med Rasmus Jytzler, som de seneste to sæsoner har arbejdet med vores U19-afdeling. Rasmus er en rigtig Esbjerg-dreng, der bringer en masse gode værdier med sig, som han kan viderebringe til vores yngste gruppe.

Ydermere vil Tim Winkler arbejde videre med vores målmænd, og fysioterapeut Bo Larsen vil fortsat stå til rådighed for vores u-spillere.

Der forventes at blive afholdt opstartsmøder i løbet af august måned. Hold øje med hjemmeside og Facebook for nærmere information.

Ønsker du at være en del af Ribe-Esbjerg HH’s trænersetup eller at spille på U17 eller U19 holdet, er du meget velkommen til at kontakte Mark Bendixen på tlf. 26 17 31 72 fra den 9. juli.