Ribe-Esbjerg HH møder de forsvarende mestre fra Mors-Thy - Pokalkamp den 28. august kl. 15.00 i Blue Water Dokken | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
26. august 2021

Mors-Thy overraskede alt og alle i finaleweekenden i juni 21. Resultat: Vores modstandere i 1/8-finalen kunne løfte pokalen og er dermed forsvarende mestre.

Mors-Thy har sagt farvel til et par angrebsprofiler - men har samtidig hentet forstærkninger fra den svenske liga. Holdets stamme fra sidste sæson er på plads. Dog må de undvære kometen på højre back Mads Hoxer i sæsonstarten. Men bl.a. den tidligere landsholdsfløj Tim Sørensen har udfyldt pladsen fint i træningskampene.

Begge hold møder frem med solide sejre over ligakolleger i sidste træningskamp. REHH over Fredericia og Mors-Thy over Skanderborg Århus. Begge hold satser målrettet mod slutspillet. Begge hold tager afsæt i et vestjysk fighter-DNA.

Det er den første alvorlige test for Kristian Kristensens ”nye hold”. Træningskampene har vist lovende takter. Første test på, om det kan holde i en afgørende kamp, oplever vi i Dokken – når Mors-Thy møder op. Der er kun 2 kampe op til Final4 – den første skal vindes!


/Lars L


Husk at der kan købes billetter til kampen frem til kl. 14:00 på kampdagen
- Biletterne findes lige her: https://shop.rehh.dk/