Ribe Esbjerg HH spiller ude mod Skjern! Det er onsdag den 24. november kl. 20.00 i Skjern Bank Arena | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
22. november 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Skjern Håndbold er med rette en topklub. Det samlede økonomiske og sportslige setup berettiger målet om medaljer – hvert år. P.t. ligger holdet på 5. pladsen efter en flot hjemmesejr over BSH og et nederlag lørdag til TTH Holstebro. Dét lokalderby som de i Skjern hader at tabe. I begge kampe blev Skjern-truppen ledet af den midlertidige træner Mathias Madsen, der sidste år havde en assistentrolle i REHH.

Efter 11 kampe står Skjern med ligaens stærkeste forsvar foran den nye målmand Christoffer Bonde (hentet i Aarhus), der leverer på højt niveau kamp efter kamp. Skal REHH matche Skjern, skal der ageres smart og kompetent i angrebsspillet.

Både REHH og Skjern er ramt af skader blandt bagspillerne. Det har præget begge holds noget svingende præstationer i sæsonen. En virkelighed som Skjern hidtil er kommet klart bedst ud af.

Ribe-Esbjerg HH møder op i Skjern Bank Arena uden favoritrolle. Den hviler på vores nordlige naboklub. Men truppen i Skjern kommer fra en træls oplevelse i Holstebro. REHH med det modsatte fra kampen mod Aalborg.

Det bliver spændende at følge, hvordan den fg. cheftræner Anders Thomsen, og REHH-truppen, griber udfordringen an onsdag aften. Vi glæder os!


/Lars L


Næste opgør bliver på hjemmebane i Blue Water Dokken, hvor vi byder Skive fH velkommen d. 4 december kl. 16:00.

Der vil til denne kamp være fri entré i samarbejde med Esbjerg Kommune
(fri)billetter påkræves og vil kunne hentes i vores online billetsalg fra kl. 09:00 d. 26 november.