Ribe-Esbjerg HH styrker trænerstaben - Anders Thomsen rykker ind i trænerteamet fra 21-22 sæsonen | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
6. maj 2021

Der har i lang tid været arbejdet frem mod næste sæson i REHH. For målet om, at denne sæsons 9. plads skal afløses af slutspil, fastholdes. Det kræver fokus på de spillere, der er hentet ind. Det er samtidig ledelsens vurdering, at der skal sikres et mere robust og professionelt setup omkring cheftræner Kristian Kristensen og holdet.

Derfor er der igangværende drøftelser med en kommende fysisk træner, der sammen med sundhedsstaben skal styrke kvaliteten i den fysiske træning og forebygge de alt for mange skader, denne sæson har været præget af.

Samtidig er der nu indgået aftale om at styrke trænerstaben. Kristian Kristensen og den spillende assistenttræner Jonas Larholm suppleres med endnu en assistenttræner, der både skal være med på bænken og i en ugentlig træning.

Kristian Kristensen har til denne opgave peget på den nuværende cheftræner i Lemvig-Thyborøn Anders Thomsen, der fremadrettet er ansat hos ’Kolding Talent’ i en deltidsstilling som Sports- og uddannelseskonsulent.

Anders Thomsen har udover højeste træneruddannelse mange års erfaring fra trænerfunktioner for ungdomslandshold og ligaklubber på både dame og herresiden. Kristian Kristensen har et mangeårigt tæt kendskab til den kommende kollega:

”Anders møder ind med meget høj faglighed. Han ved, hvad det drejer sig om. Han er særdeles velstruktureret i alt, hvad han tager fat i – og han vil bidrage med høj arbejdsmoral. Det giver os samtidig muligheden for at coache hver enkelt spiller endnu bedre”.

Anders Thomsen ved fra tidligere samarbejde, hvad Kristian Kristensen står for som leder.

”Jeg ser frem til at agere i en sportslig ramme og på en platform, hvor tingene er yderligere professionaliseret. Kombinationen med at konkurrere i elitehåndbold med REHH og fungere som Sports- og uddannelseskoordinator i Kolding Kommune er et ønske setup såvel fagligt som personligt”.

Anders Thomsen tiltræder den 1. juli 2021.

/Claus V. Madsen
 Direktør