Ribe-Esbjerg HH’s hovedsponsorgruppe udvides | Nyheder | REHH

Cecilie Winther
11. Juli 2018

I sidste uge kunne Ribe-Esbjerg HH annoncere at samtlige af klubbens fem Hoved Partnere havde forlænget deres sponsorat. Det Faglige Hus, FairVikar, Frøs Sparekasse, Skechers samt Centex IT & Netværksløsninger er således fortsat Hoved Partner i klubben i den kommende sæson.

 Nu udvides gruppen med yderligere to Hoved Partnere, nemlig Sønderjysk Forsikring med hovedsæde i Aabenraa og afdeling i Esbjerg samt Nørgaard Anlæg fra Ribe.

”Ribe-Esbjerg HH er inde i en rivende udvikling, både sportsligt og kommercielt, og at vores Hoved Partner gruppe nu får tilgang af yderligere to store virksomheder viser, at vores projekt er ambitiøst og spændende. Både Sønderjysk Forsikring og Nørgaard Anlæg ser store muligheder ved at øge deres hidtidige sponsorat i Ribe-Esbjerg HH, selvom de har hver deres bevæggrunde – og det er vi stolte af. Et udtræk af Gallups seerundersøgelse viser, at håndbolden i Esbjerg Kommune er den sportsgren med flest seere, så vi håber, at vi i den kommende sæson kan give Sønderjysk Forsikring og de øvrige Hoved Partnere den eksponering, de bl.a. ønsker gennem hovedsponsoratet. At vi har fået en Ribe-virksomhed med i gruppen af Hoved Partnere har uvurderlig betydning – Nørgaard Anlæg går i den grad forrest for Ribeegnen og tager med sit hovedsponsorat et stort ansvar for vores område”, udtaler bestyrelsesmedlem Johnny Nim fra Det Faglige Hus, der også er Hoved Partner i Ribe-Esbjerg HH. 

Salgsdirektør Claus Dam, Sønderjysk Forsikring, udtaler: ” Vi har valgt at opgradere vores sponsorat i Ribe-Esbjerg HH til et hovedsponsorat for at støtte klubben i bestræbelserne på at blive en del af top 6 i Herrehåndboldligaen. Klubben har nogle spændende ambitioner og en professionel ledelse, som vi tror på kan udvikle klubben og skabe store resultater i fremtiden. Samtidig ønsker vi en større grad af eksponering i et for os meget vigtigt markedsområde. Derudover byder klubben på et spændende erhvervsnetværk, som vi har benyttet os meget af de senere år, og som vi ser frem til også at være en del af i fremtiden”.

Michael Nørgaard, direktør i Nørgaard Anlæg: ”Jeg syntes, Ribe-Esbjerg HH er et fantastisk spændende og ambitiøst projekt, som vi selvfølgelig gerne vil være en større del af. Vi har været med klubbens sponsorgruppe i mange år, men øger nu sponsoratet af primært én grund: Jeg mener, at vi som en del af erhvervslivet i Ribe har en forpligtelse til at bakke op, når der nu er noget, der kan bidrage til, at Ribe bliver brandet på en positiv måde. Vi har i forvejen ekstremt svært ved at tiltrække arbejdskraft til det såkaldte ”Udkantsdanmark”, som vi bor i, men hvis ikke vi havde institutioner som f.eks. Ribe-Esbjerg HH og de øvrige eliteklubber i området, så ville vores kommune godt nok være fattig - og så er jeg bange for, at vi for alvor kom til at tale om ”Udkantsdanmark”. Så for Nørgaard Anlæg handler det i høj grad om at tage ansvar for det område, vi befinder os i”.          

 

/Anette Knudsen