Ronnie og de 12 målscorere leverede varen! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
31. oktober 2022
Ribe-Esbjerg HH – HC Midtjylland: 35-28 (17-15)

Efter haltende 20 minutter, hvor langskytterne skulle bruge tid på at komme op i gear, fik REHH den forventede sejr over oprykkerne fra Herning. Én af holdets profiler, Andreas Søgaard, var stærk i både forsvar og angreb. Med 5 mål har han nu scoret 35 mål i ligaen. Andreas oplevede en kamp som forventet:

”Vi spiller for løst i forsvaret med lidt for dårlig kommunikation de første 20 minutter. Men så får vi repeteret vores aftaler. Og så synes jeg, det kører resten af kampen. Også godt hjulpet af Ronnie i målet.

De kommer med smarte boldspillere og fuld hammer fra start. Vi vidste, at de skal presses gennem alle 60 minutter. Og det så vi resultatet af i anden halvleg. Midtjylland løber tør for kræfter. Vi fik brugt vores bedre, fordi vi har en bredere trup”.

Efter den lange skadespause var det rigtigt godt at se Ronnie Nicolaisen (48 %) i det, der blev hans egentlige sæsondebut. Marcus Mørk og Magnus Haubro satte både tempo på spillet og mål i kassen. Anfører Mathias Jørgensen smed 7 ind på 7. Og lillebror Morten viste prøver på teknisk fløjspil af høj klasse.  REHH havde 12 målscorere!

Næste kamp er ude mod SønderjyskE d. 5. november kl. 16:00 i Broager Sparekasse SKANSEN.