Rundens Hold' 3 uger i træk | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
23. december 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Efter 13. spillerunde kunne vi stolt præsentere en række af vores spillere, som havde været udnævnt til ”Rundens Hold” – et par af dem havde endda været udnævnt to gange. Da 14. spillerunde sluttede, måtte vi konstatere, at vi ikke havde holdt stilen. Dette skulle der selvfølgelig laves om på, og vi fik da også vendt spillet igen.

Nu er 17. spillerunde slut, vi går på ferie med en 3. plads i Primo Tours Ligaen, og vi kan endnu engang præsentere et par spillere på ”Rundens Hold”.

I 15. spillerunde kom vores Playmaker, Gunnar Steinn Jónsson (4,90 MEP), for første gang på listen efter et dramatisk opgør mod TTH, hvor vi måtte dele pointene. Han spillede en rigtig god kamp, og dette kom også til udtryk ved denne udnævnelse.

I 16. spillerunde kunne vi igen sige tillykke med udnævnelsen. Denne gang til vores målvogter, Søren Rasmussen (4,56 MEP), som absolut var vores redning i kampen mod Fredericia. Han stod med en redningsprocent på 44,90 – hvilket gjorde at han også blev udnævnt til Man Of The Match.

17. spillerunde foregik på udebane mod Mors-Thy. Det var en alt for spændende kamp, hvor vi alle sad helt ude på kanten. Vores stregspiller, Miha Zvizej (4,50 MEP) brillerede dog med 6/6 mål og sikrede sig derfor velfortjent sin plads for anden gang på ”Rundens Hold”.

Vi går nu på juleferie, hvor vi vil lade op til 2020.
I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra hele REHH.

 

/Julie Nicolajsen