Så gælder det kampen om Santander Final4! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
20. december 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Ribe-Esbjerg HH mod Skanderborg Aarhus Håndbold
den 21. december kl. 18.30 i Blue Water Dokken


Skanderborg Aarhus’ stjerne er den 20-årige playmaker Thomas Arnoldsen – årets talent i herreligaen i 2022 – månedens spiller i november. I næste sæson på kontrakt i Aalborg. Igen lørdag tegnede han sig for 10 mål i SAH’s sikre sejr over KIF Kolding. Det samme antal som han scorede i 7-måls-sejren ude over Aalborg.

REHH’s venstre fløj Morten Jørgensen var stærkt spillende (7/7) i sidste rundes sejr over Lemvig-Thyborøn. Morten ved godt, hvad det handler om i kvartfinalen i Santander Cup:

”Sejren mod SAH i forrige weekend har givet truppen et ekstra skud energi, som vi tog med videre til Lemvig. Nu gælder det en plads i Final4. Vi ved, at det kræver en toppræstation for igen at tage en sejr mod et meget velspillende hold. Det er en stor mulighed for klubben at avancere. Når startfløjtet lyder, er det logoet på brystet, vi skal spille og kæmpe for!”

Der er til denne kamp fri entre i samarbejde med Esbjerg Kommune. Billet på forhånd er ikke nødvendigt, man kan blot dukke op og få den i døren. Skulle man ønske at sikre sig en siddeplads, så kan billetterne hentes kvit og frit her → Billetsalg - fri entre 


/Lars L


Santander Consumer Bank er hovedsponsor for Santander CupBold Partner: