Så tæt på - og så alligevel ikke... | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
6. april 2019
Foto leveret af: Mikkel Rindholt
På en flot forårsdag i Gudme var der ikke mange lyspunkter set med REHH-øjne inden for de 20 x 40 meter. REHH kom skidt fra start mod GOG med forkrampet angrebsspil, manglende hårdhed i forsvaret og for få redninger. Sådan fortsatte hele 1. halvleg, og vi gik derfor til pause bagud 16-10. Billedet var det samme i 2. halvleg. Sidst i kampen blev håndbremsen dog sluppet og spillet mere frit, hvilket resulterede i, at vi hentede et par mål. Kampen endte dog med et nederlag på 32-28.

Da kampen var fløjtet af, blev kampen mellem TTH Holstebro og SønderjyskE fulgt med spænding. Et nederlag til SønderjyskE ville på trods af REHH's nederlag til GOG alligevel sende vestjyderne med i slutspillet, da vi inden kampstart i dag var 1 point foran SønderjyskE. Drømmen om slutspil braste dog sølle 2 sek. før tid, da sønderjyderne udlignede i Holstebro til slutresultatet 30-30. SønderjyskE og REHH ender dermed a point i tabellen, men SønderjyskE snupper desværre slutspilspladsen grundet en bedre målscore.

Forude venter nu to hjemmekampe og to udekampe i spillet om at undgå nedrykning.
Kampprogrammet kan ses her på hjemmesiden, så snart dette er fastlagt.