Sæsonen blev rundet af med hyggelig afslutningsfest | Nyheder | REHH

18. maj 2019

Torsdag den 16. var både frivillige, spillere, bestyrelsesmedlemmer og ansatte inviteret til den årlige afslutningsfest. 18:30 var de ca. 70 deltagende samlet i mødelokalerne i Blue Water Dokken, og snart gik alle mand ombord i lækker buffet, der var leveret af Eventkokken. En stor anretning der sikrede at ingen måtte gå sultne hjem, hvad end man var allergiker eller godt gammeldags kræsen. Af drikkevarer kunne der bydes på alt fra rent kildevand til gode vine – og særligt fadølsanlægget var en populær destination for de mange deltagere.

Selvom snakken gik livligt over bordene, gav indslag fra henholdsvis sportschef, Sune Agerschou, netværks- og eventansvarlig, Orla Dahl, og endelig fra spiller, Jonas Bruus Tidemand, der gør sin afsked med Ribe-Esbjerg HH efter denne sæson.

Sune Agerschou tog ordet for at sige en stor tak for indsatsen til alle i klubben, herunder spillere, frivillige og de ansatte, som ofte ikke får den anerkendelse, de har gjort sig fortjent til i hverdagen. Endelig benyttede Sune lejligheden til at hylde de menneskelige og spilmæssige kvaliteter i de fem spillere, som drager ud på nye eventyr efter indeværende sæson. På klubbens vegne blev der således ønsket alt mulig held og lykke til Lukas Karlsson, Pelle Schilling, Jonas Tidemand, Nikolaj Enderleit og Rasmus Boysen.

Ordene fra klubbens eventansvarlige, Orla Dahl, var særligt målrettet de mange frivillige, der yder en helt utroligt stor indsats. Taknemmelighed var nøgleordet i talen, der også kom ind på værdien af, at sammenhængskraften imellem Ribe og Esbjerg er blevet meget stærkere. De frivillige er beundringsværdigt gode til at tilbyde deres hjælp på kryds af de to byer, og det vidner om, at opfattelsen af klubben som én klub er i stor fremgang. Endelig roste han spillerne for også til dagligt at anerkende de frivilliges indsats og den måde de omgås hinanden på. Det er i høj grad med til at motivere de frivillige, at spillerne gerne hilser og tager en snak med dem i forbindelse med kampdage.

Endelig tog Jonas Bruus Tidemand ordet. Både på spillernes og sine egne vegne takkede han for alt det arbejde, de frivillige og ansatte leverer bag kulissen, hvilket er grundlæggende for at spillerne kan gøre deres job. Endelig kunne Jonas evaluere lidt på sin tid i klubben, som både har budt på op- og nedture – dog understregede han, at de gode oplevelser klart vejer tungest. Med de ord takkede han for sin tid i klubben og ønskede hele Ribe-Esbjerg HH god vind i fremtiden.

Aftenens sidste indslag var en konkurrence for de frivillige organiseret af Orla Dahl. En sjov og udfordrende quiz gav de frivillige muligheden for at vinde gavekort til Posthuset og Coast samt en match worn trøje fra Søren Rasmussen. Herfra bød aftenen masser af hygge og god stemning.