Sæsonens sidste kamp står for døren | Nyheder | REHH

3. maj 2019
Foto leveret af: Nordlyset72

Hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold i Centex IT Arena i Ribe kl. 15.00 lørdag er den sidste i sæsonen, og vinderen kan kalde sig vinder af nedrykningsspillet. Mors-Thy Håndbold sikrede sig ligesom REHH endnu en sæson i den bedste række allerede for knap 14 dage siden. Det betød, at holdet ikke havde noget at spille for, udover æren og et mindre pengebeløb i tilfælde af samlet sejr i puljen, i hjemmekampen mod KIF Kolding kampen efter. Resultatet blev at KIF Kolding storsejrede i et opgør, hvor Mors-Thy ikke var opsat på sejr. Det var KIF Koldings eneste sejr i 2019 i Ligaen.

Det ser sandsynligvis anderledes ud i morgendagens opgør. Væk er de første opstemte følelser – og lettelsen – ovenpå sikringen af endnu en sæson i det bedste selskab hos de blå fra de nordligere breddegrader. Grundlaget er derfor lagt for et opgør, hvor Mors-Thy går ”all in”.  Den dimension kan betyde en både seværdig og spændende duel, mellem to hold der traditionelt spiller tætte og jævnbyrdige opgør, når de lørdag løber på banen og krydser klinger.

For REHH er det vigtigt at vinde puljen. Både på grund af det mindre pengebeløb som tildeles sejrherren, men også i høj grad for at sende et signal til sponsorer og omverden. Et signal som handler om, at holdet og klubben ikke er tilfredse med at glippe slutspillet og derfor - i det mindste - vil gøre alt for at vinde nedrykningsspillet. Anderledes kan og bør det ikke være.

Vi ønsker alle en rigtig god kamp og siger tak for samarbejdet til sponsorer og tilskuere for sæsonen som gik. Vel mødt!

/Sune Agerschou