Sebastian og Pelle får stor oplevelse | Nyheder | REHH

WA_user1
17. juli 2014

Vores to dygtige spillere, Sebastian Frandsen og Pelle Schilling, får sig den helt store oplevelse i Israel for tiden.
De to er med U20-landsholdet på en træningstur til landet i den østlige ende af Middelhavet, og ud over at træne og spille to kampe mod israelerne, bliver der - som det ses på billedet - også tid til at nyde livet.

I den første kamp slog danskerne værterne med 34-25. På trods af storsejren var assistenttræner Per Sabroe Thomsen ikke helt tilfreds med spillet, og han forventer en større indsats i den anden kamp på søndag.

Vores egen Pelle Schilling scorede dog tre mål i kampen.

Træningskampene kommer forud for udtagelsen af det endelige U20-hold til EM i Østrig.

Storsejr
Også søndagens kamp bød på sejr til Danmark, og denne sejr blev endnu større end i den første kamp.

Søndag vandt de danske drenge med ikke færre end 40-17 efter 19-10 ved pausen, og vores egen Pelle Schilling tegnede sig for to af målene.

Alle spillere ydede en optimal indsats i denne kamp, og der blev spillet helt anderledes effektivt i både angreb og forsvar, end tilfældet var i første kamp.

Næste store opgave er Scandinavien Open Championship i Helsingør fra den 18. til den 20. juli, og det bliver den egentlige generalprøve før EM i Østrig.

I Helsingør skal Danmark møde Norge, Sverige og Tyskland, der alle hører til verdenseliten i denne årgang modsat Israel, hvor man først er ved at opbygge en håndboldkultur. Kampene i Helsingør vil for alvor vise, hvor Danmark står styrkemæssigt.