Sejr over Lemvig-Thyborøn | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
24. januar 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

I går tog det meste af holdet til Aulum Fritidscenter, hvor de skulle op imod Lemvig-Thyborøn, i den sidste træningskamp inden Primo Tours Ligaen bliver fløjtet i gang igen.

Miha Zvizej lå hjemme med halsbetændelse, og Daniel Ingason var stadig ikke klar efter sin skade. Resten af holdet var dog klar og præsterede rigtig flot. Især vores målmænd fik stor ros fra trænerne, da Søren Rasmussen stod stærkt med 13 redninger i 1. halvleg og Tim Winkler med 9 redninger i 2. halvleg.

Anders Christiansen fik godt med spilletid på sin stregposition, og selvom hans styrke er i defensiven, så fik han alligevel sat tre bolde i målet med god opbakning fra bagspillerne.

Der var en rigtig god boldfordeling i denne kamp, og alle spillerne bød ind med hver deres, hvilket sikrede dem en føring hele kampen igennem. De kunne glade forlade Aulum Fritidscenter med en sejr på 27-31 (12-18) og udsigten til et par fridage.

I næste uge skal holdet knokle igennem, så de er klar til GOG-kampen på udebane d. 1 februar kl. 16:10 – kampen vil kunne følges tæt på TV2 (hovedkanalen).