”Selvfølgelig skal vi gå efter 2 point!” | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
14. september 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

Ribe-Esbjerg HH – Skanderborg AGF
den 15. september kl. 18.00


Den første duel mod en direkte konkurrent til Slutspillet – kampen i Blue Water Dokken mod KIF Kolding - gav 2 point. Nu tropper næste konkurrent til Slutspillet – Skanderborg AGF - op i samme arena. Ligesom REHH stiller østjyderne stort set med samme trup som i sidste sæson. Thomas Arnoldsen er rejst til Aalborg. Frederik Olsson er hentet ind som ny venstre back fra svenske LUGI.

Andreas Søgaard er vokset op i Skanderborgs talentakademi og følger de efterhånden faste slutspilsdeltagere tæt:

De ser stadig skarpe ud. De har fået Frederik Olsson ind - og han er gledet fint ind på holdet. De har fortsat en solid defensiv foran nogle kompetente målmænd.

Vi skal sørge for at stå godt defensivt, så vores målmænd kan få redninger. Vi skal jagte de ”nemme mål”, og vi skal fortsætte med det angrebsspil, der helt overvejende har fungeret godt. Og selvfølgelig skal vi score på vores chancer. Det bliver en tæt kamp, og jeg håber, at vi står med to point efter de 60 minutter.”

Begge hold går til kampen med et markant nederlag i runde 3. REHH (4 point) tabte med 9 ude til Aalborg. Skanderborg AGF (3 point) fik en overraskende ”snitter” på 26-36 hjemme mod Mors-Thy. Hvordan omsættes den virkelighed hos de to klubber? Endnu et brag af en spændende kamp i Blue Water Dokken!


/Lars L


Kom i hallen og vær med til at løfte stemningen! 
Køb dine billetter lige her → Billetsalg
Efter kampen kan du komme gratis til Ishockey med din håndboldbillet/sæsonkort - alle med billet/sæsonkort til Ishockey kan komme gratis ind og varme op med håndbold.

Kampen kan følges via Tophåndbold Livescore og i deres app, samt i story på vores sociale medier.


Match PartnerBold Partner