Selvkritik i Ribe-Esbjerg-lejren er et sundhedstegn! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
30. april 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

REHH tager imod BSH den 1. maj kl. 18.30 i Blue Water Dokken


Nederlaget ude mod ligaens nr. 4 Skanderborg Aarhus søndag aften på 31-28 – hvor REHH var tæt på point 5 min. før tid - gav anledning til selvkritik. Dét er i bund og grund et sundhedstegn. Og Ribe-Esbjerg er ifølge cheftræner Anders Thomsen absolut ikke tilfreds med bare at være med i Slutspillet:

”Vi arbejder fortsat hårdt for at justere på knapperne i vores eget spil, så vi kan få forløst vores potentiale. BSH er kommet stærkt fra start. De spiller på et højt niveau. Der venter os en svær opgave. Med nogle af ligaens absolut stærkeste profiler kan de trykke hårdt på i 60 min. Dét tryk skal vi forsøge at matche. Og så skal vi være dygtige til at finde hullerne i en stærk BSH-defensiv. Vi lærer en masse af disse slutspilskampe, hvor hver kamp tæller!”

Vi byder i Blue Water Dokken velkommen til en række landsholdsprofiler. Og REHH går alligevel efter point. Det er sådan, det skal være!


/Lars L


Kampen fløjtes i gang kl. 18:30 i morgen, søndag. Efter kampen vil der være mulighed for at få autografer og en lille snak med spillerne nede på banen.

Billetter kan købes frem til kl. 17:30 på kampdagen → Billetsalg

Match Partner:
LOLK

Bold Partner:
Cafe Danmark