Selvtilliden er i top | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
9. oktober 2019
Foto leveret af Nordlyset72

Det er med selvtilliden i top, at vi byder velkommen til Bjerringbro-Silkeborg, der i denne sæson går under navnet BSH i stedet for det velkendte BSV. Efter vores sejr over Skjern Håndbold på 27-29 i sidste runde føler vi, at vi langsomt men sikkert lægger flere og flere lag på vores spil, og at alle byder ind med positive tiltag, som er til gavn for udviklingen på holdet.

Vores gæster fra BSH er et af de mest prominente hold i Primo Tours Ligaen. År efter år er de at finde i toppen af tabellen, så det er et hold, vi har stor respekt for.

BSH har en perlerække af stærke spillere - her kan i flæng nævnes: Nikolaj Markussen, Sebastian Skube, Nikolaj Øris, Michael Knudsen, Jesper Nøddesbo og ikke mindst Johan Hansen, som efter denne sæson skal slå sine folder i Hannover i den tyske Bundesliga.

BSH er en hård nød at knække. De har ligaens bedste og mest scorende angreb, men vi har så også et af ligaens bedste forsvar, så der er lagt op til en spændende kamp. Som nævnt er vores selvtillid i top efter den flotte sæsonstart, og vi går naturligvis på banen for at vinde. Hvis vi fortsætter de gode takter og får styr på specielt Nikolaj Markussen, som har spillet fantastisk godt den sidste tid, så bliver begge point i Blue Water Dokken.

Vi ser meget frem til kampen, og håber at de seneste resultater kan lokke lidt ekstra tilskuere til. Det betyder ufatteligt meget for os alle sammen, at der er liv på lægterne. En ting der er helt sikkert, det er at vi vil kæmpe en vis del ud af bukserne for at levere varen.


/Lars Walther


Husk at der til kampen er fri entré i samarbejde med Esbjerg Kommune. Fribilletterne kan hentes online i vores billetsystem til og med lørdag kl. 12:10.
Der vil også være mulighed for at hente billetterne i vores billetsalg fra kl. 15:10 på kampdagen, såfremt der ikke er udsolgt.

Før kampen, i pausen og efter kampen vil der være hoppeborg og gratis slush-ice, som er leveret af lejpartytelt.dk.

Vi håber på at se og høre jer i hallen!