Sidste træningskamp: Ribe-Esbjerg mod Fredericia HK torsdag den 19. august kl. 14.00 i Blue Water Dokken | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
17. august 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Der er fri adgang til kampen!

Man skal blot sende en mail til jn@rehh.dk med navn og antal deltagere
– husk at det samtidig kræver et gyldigt Coronapas for at komme ind.


REHH har en målsætning for sæson 21-22, der hedder slutspil. Det vil formentlig kræve en slutstilling, hvor vi er foran ligaholdet fra Fredericia, som det også var tilfældet i sidste sæson. Men klubben ved Lillebælt har samme ambitioner som Ribe-Esbjerg HH.

Mads Christiansen fra Aalborg og Cornelius Kragh fra Skanderborg er rykket sydpå. De er med til at sikre en bredere Fredericiatrup end i sidste sæson. Det vil dog fortsat være profiler som Kristian Stocklund og Nicolai Nørager, der forventes at trække et stort læs i angrebet.

Jesper Lindgren er flyttet fra FHK til REHH.  Jesper har præsteret rigtigt godt i træningskampene i begge ender af banen.

REHH har Torben Petersen og muligvis Jonas Larholm tilbage i truppen. Marcus Mørk og Simon Birkefeldt er fortsat udenfor med skader.

For Kristian Kristensens tropper handler det om at være klar til kampen i Santander Cup mod Mors-Thy den 28. august. Af mange grunde er den 6. og sidste træningskamp derfor et vigtigt signal om, hvor langt det nye hold er nået i forhold til det potentiale, der er let at få øje på.


/Lars L