Sikker sejr i generalprøve | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
30. januar 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Tirsdag aften spillede REHH træningskamp mod ligarivalerne fra Lemvig-Thyborøn i Troldhede-hallen, som tog virkelig godt imod os. Det blev en opløftende præstation på flere måder.

REHH præsterede en forrygende 1. halvleg, hvor alt fungerede optimalt. Forsvaret var nærmest ubrydeligt, der blev byttet og tacklet, så det var en fornøjelse, og samtidig havde først Søren Rasmussen og sidst i halvlegen Søren Haagen rigtig godt fat i målet. Angrebsmæssigt var der fart og flow over spillet. Det betød, at der kun blev misset to afslutninger på 30 minutter, hvilket er helt uhørt. I omstillingsspillet var REHH i øvrigt også fremragende spillende. Halvlegsføringen på 18-8 over et Lemvig-hold, som REHH i efteråret havde problemer med, var imponerende. Intet mindre.

2. halvleg blev en lidt anden affære. REHH gearede ned og Lemvig, som fightede godt, fik styr på deres angrebsspil. Samtidig havde REHH svært ved at få bolden puttet i mål på de store chancer. Sejren var dog aldrig i fare. Den var der styr på. 27-22 blev resultatet. Og nu venter Aarhus i forårspremieren på udebane på lørdag.