Sikker sejr i Kolding | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
27. april 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk
Lørdag eftermiddag drog REHH den korte tur til Kolding. Hjemmeholdet kunne med en sejr sikre sig overlevelse i Ligaen grundet Lemvig-Thyborøns nederlag til Nordsjælland tidligere på dagen, og derfor havde KIF Kolding god grund til at komme med alt, hvad de havde.

Det gjorde KIF Kolding, men det gjorde REHH i den grad også. Vi fik en rigtig god start på kampen bl.a. via konsekvent forsvarsspil og flot målmandsspil af Søren Rasmussen, hvilket resulterede i nogle lette kontrascoringer. Den gode start grundlagde en 6-målsføring på 3-9 efter det første kvarter. Det var absolut godkendt. Et par tekniske fejl og et Koldinghold, der begyndte at ramme niveau, resulterede dog i at forspringet til pausen var skrumpet ind til en halvlegsføring på 13-15.

De to hold fulgtes ad de første 20 min. af 2. halvleg. De sidste 10 min. trak REHH dog fra og tog derfor en sikker sejr på 24-29 med hjem fra Kolding. Det betyder, at vi med en sejr i sæsonens sidste kamp kan sikre os 1. pladsen i puljen. Det går vi benhårdt efter! Så kom i Centex IT Arena i Ribe lørdag den 4. maj og hjælp drengene på vej mod endnu en sejr.