Simon Birkefeldt skifter til Ribe-Esbjerg HH øjeblikkeligt | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
20. september 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk


Set i lyset af at Magnus Søndenå vil være ukampdygtig i minimum 4 måneder har REHH hentet venstrehåndede Simon Birkefeldt i svenske IFK Kristianstad med øjeblikkelig virkning.

Cheftræner Kristian Kristensen er glad for, at det er lykkedes klubben at agere hurtigt og professionelt i en presset situation: “Tilgangen af Simon Birkefeldt betyder meget for det daglige træningsmiljø og selvsagt også, når kampene skal eksekveres. Simons forcer ligger primært i det defensive arbejde, men han skal også byde ind offensivt. Herudover besidder han nogle af de attituder, ethvert hold bifalder. Vi får en sulten spiller, som jeg forventer bidrager allerede fra på mandag”.

Også Simon Birkefeldt er glad for, at det i al hast lykkedes at nå til enig med REHH: “Det er gået meget hurtigt, men jeg er meget glad for, efter et par år udenfor Danmark, at REHH har givet mig mulighed for at komme hjem og igen prøve kræfter af med den danske håndboldliga. Jeg håber at kunne bidrage til holdet med mine kompetencer og mit engagement, så vi sammen kan opnå vores målsætning om en plads i slutspillet”.

Simon Birkefeldt har tidligere spillet i tyske MT Melsungen, Århus Håndbold og TTH Holstebro.
/Anette Knudsen
Administrationschef