Sjov og udfordrende dag med teambuilding | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
20. juli 2020

Lørdag morgen kl. 8.00 stod REHH’s ligatrup klar til en lang og spændende dag, der skulle vise sig at byde på masser af udfordringer af forskellige karakter. De første teambuildingsøvelser skulle stå sin prøve hos RelyOn Nutec, der til dagligt underviser i professionel træning til brug i offshore branchen. Her skulle drengene igennem forskellige samarbejdsøvelser i det store vandbassin afsluttende med en redningsøvelse, der symboliserede en aktion på havet, hvor alle mand først skulle samles op i redningsbåden for herefter at blive hejst op i helikopteren over. Hele processen blev besværliggjort af, at lyset i den store hal blev slukket samtidig med, at der blev fyret godt og grundig op for vind og regn i lokalet, så det var svært at få ørenlyd. En øvelse der i den grad krævede kommunikation og lederskab for, at alle til sidst blev ”reddet”.

Herefter gik turen udenfor, hvor der både skulle slukkes ild med vand og skum og kravles i ”brændende” bygninger, inden der stod frokost på programmet.

Næste stop var hos Escape Zone på Darumvej, hvor der ventede to forskellige samarbejdsøvelser. Først skulle holdene prøve kræfter med de tre forskellige Escape Rooms, hvor det fx gælder om at desarmere en bombe eller komme ud af rummet, inden 60 min. er gået ved at løse forskellige ledetråde, koder og opgaver undervejs. Fysisk var pulsen nu faldet ned efter dagens tidligere strabadser, men her gjaldt det virkelig om at samarbejde, kommunikere og bruge hovedet for at løse de taktisk svære opgaver. Ét af holdene nåede akkurat lige med 1 sek. tilbage at desarmere bomben, mens de to resterende hold var utrolig tæt på at løse deres opgave også. Instruktøren fra Escape Zone var meget imponeret over drengenes indsats og samarbejdsevner – det var sjældent set, at nogle slipper ud af rummet, eller er så tæt på, som alle REHH’s drenge var.

Herefter stod den på Bowcombat, hvor spillerne udrustet med bue og pil satte jagten ind på modstanderholdet. Der blev gået godt og grundigt til den, og adrenalinen var helt i top. Igen fik spillerne stor ros af instruktøren for virkelig at give den gas på banen.

Dagen blev afsluttet på Spisestuen med fælles spisning for hele truppen og folkene omkring holdet. Her blev der serveret en super lækker 3-retters menu, som blandt andet bestod af laks til forret, kalv til hovedret og lækkerier til dessert. Spisestuen og deres personale satte tonen for en rigtig god aften i deres hyggelige lokaler i Danmarksgade.

Konkurrenceelementet var naturligvis i højsædet, idet hvert hold igennem hele dagen indsamlede point i de forskellige øvelser. Den samlede vinder blev hold 1 bestående af: Gunnar Jonsson, Christoffer Langerhuus, Daniel Ingason, Miha Zvizej, Magnus Søndenå, Søren Rasmussen, Lasse Uth og Morgen Jørgensen

Tusind tak til vores tre samarbejdspartnere fra RelyOn Nutec, Escape Room og Spisestuen for at skabe rammerne om en fantastisk sjov og udfordrende dag, der i den grad krævede samarbejde, overblik og sammenhold blandt spillerne – præcis som på håndboldbanen.


/Anette Knudsen
Administrationschef