Skanderborg trak det længste strå | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
8. oktober 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

REHH fik en drømmestart på udekampen mod Skanderborg. Foran 0-2 på to kontrascoringer lovede godt for opgøret, der på forhånd var tippet lige.
Det blev det også i de første 30 minutter, hvor holdene fulgtes godt ad med REHH i teten i de første 20 minutter, men med Skanderborg gående til pausen med en to målsføring på 15-17.

Billedet var lidt for mange tekniske fejl og en defensiv der godt kunne have fremført sig lidt skarpere på flere af Skanderborgs standardsituationer. Efter pausen fik REHH en fin opstart og havde fortsat kontakt ved stillingen 19-18 efter godt 36 minutter. En udvisning og for mange tekniske fejl gav et rædselsfuldt forløb for REHH drengene. I løbet af 7 minutter fik hjemmeholdet skabt et markant hul ved stillingen 23-18.

Resten af kampen blev relativ lige, men tæt på kom REHH aldrig selvom holdet fik sluttet flot af. Således sluttede kampen 29-27.

Kampens REHH-spillere blev Mathias Jørgensen og Søren Rasmussen, som i målet virker til at have genfundet sin reelle styrke.

”Det gør ondt at tabe håndboldkampe. Især når følelsen er, at vi kunne have været helt med til det sidste mod en dygtig modstander. Omvendt er analysen simpel: Vi laver for mange fejl, helt nøjagtigt 15 tekniske og det staffer de fleste hold i Ligaen prompte. Vi har sat os selv under pres og skal arbejde ekstra hårdt de næste dage, inden der venter et lokal brag mod Fredericia HK på mandag”, udtaler Kristian Kristensen.