Skjern Håndbold gæster Blue Water Dokken | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
5. februar 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

I fredagens kamp møder vi Skjern Håndbold, som på papiret er en yderst kompetent størrelse. Vi har lagt GOG kampen bag os og kommer optimistisk ind til opgøret med masser af tro på egne evner med god grund: Vi vandt det første opgør på udebane i Skjern.  

Med otte kampe tilbage vil fårene blive skilt fra bukkene i de kommende runder, når topholdene i grundspillet skal findes. Vi fik skabt et godt udgangspunkt før EM-pausen, og denne rytme skal vi gerne genfinde, så ambitionen om slutspillet kan indfries. Vi er bevidste om, at vi starter hårdt ud med tre af de formodede ”Golden Five” hold (GOG, Skjern og BSH), men vi er også helt bevidste om, at vi i denne sæson har taget og kommer til at tage flere store skalpe. Og det kunne passende starte på fredag. 

Skjern Håndbold løftede før jul deres spilniveau på flere parametre. Kollektivet har rykket sig, og spilrelationerne fandt et leje, der passer til Skjerns niveau og ambitioner. Herudover der er ganske enkelt kommet mere fart over deres omstillingsspil. Det skal vi selvsagt have sat en prop i.  

Vores eget fokus er, som altid, centreret omkring vores defensiv. Det er herfra afkast på omstillingerne skal eksekveres, og får vi ramt vores topniveau her giver det naturligt ro og ekstra ressourcer til det stationære angreb.

Som I nok fornemmer, er der lagt i kakkelovnen til en kamp på højt niveau. Vi skal gøre vores til at levere varen, og med en hjælpende hånd fra jer på lægterne går vi sammen efter de to point!

Vi glæder os til at se jer i Blue Water Dokken fredag kl. 18:30.


/Kristian Kristensen
Assistenttræner